Masina de spalat frontala MYRIA MY1504, 8kg, 1200rpm, A++, alb

MSFMY1504

Capacitate de spalare (kg): 8
Viteza maxima la centrifugare (rpm): 1200
Clasa energetica: A++
Culoare: Alb

Mai multe detalii

Descriere produs

Rufe impecabile la fiecare spalare!

Masina de spalat Myria MY1504 se adapteaza perfect cerintelor oricarei familii. Pentru a corespunde unui stil de viata dinamic si modern, masina dispune de o serie de setari automate menite sa iti puna timpul tau liber pe primul loc.

Noul model Myria se remarca prin tehnologia de ultima generatie si fiabilitate. Dispune de o serie de programe ingenioase care pot fi adaptate fiecarui tip de imbracaminte. Nu conteaza gradul de murdarire al hainelor, masina de spalat iti garanteaza o spalare eficienta de fiecare data! 

Masina de spalat Myria MY1504
Este o masina de spalat cu un design deosebit care se potriveste atat in baie cat si in bucatarie. Iti ofera o calitate superioara la fiecare spalare si stie sa faca si economie. In functie de volumul hainelor, masina adjusteaza consumul de detergent, apa si energie electrica.Masina de spalat Myria MY1504 design
Masina spalat Myria MY1504 program antialergic

Antialergic

Este un program special creat pentru persoanele sensibile la alergeni sau detergenti. Conceput cu etape suplimentare de spalare si limpezire la temperatura inalta. Acest program asigura o spalare impecabila si indeparteaza complet detergentul din tesaturi pentru ca tu sa te poti bucura de hainele preferate. Ideal pentru a spala hainele copiilor, in special cele ale bebelusilor.

cerc-haine-mixte.jpg

Programul mixt

 

Acum nu mai este nevoie sa-ti pierzi timpul sortand hainele. Programul iti permite sa speli rufe din bumbac si din materiale sintetice in acelasi ciclu de spalare.                                          

Program sport myria my1504

Programul sport

Indiferent de sportul pe care il practici, hainele tale au nevoie de atentie speciala. Acest program este special conceput pentru a indeparta eficient petele din echipamentul sportiv.

spalare manuala my1504

Spalare manuala

O rochie deosebita de seara sau lenjeria preferata ce are nevoie de atentie speciala la spalare? Programul spala cu atentie hainele delicate din matase, satin sau lana si obtine cele mai bune rezultate, indiferent de tesatura. 

Program camasi masina de spalat myria my1504

Camasi

Camasile tale vor arata ca noi dupa fiecare spalare. Pentru a preveni degradarea tesaturii si culorii in timp, acest program foloseste o temperatura de spalare de maximum 40° si mai putine miscari de rotatie.

Zilnic 60

O familie numeroasa are nevoie de un program adecvat pentru toate timpurile de haine. Aceasta setare iti permite sa pui zilnic rufele murdare la spalat, fara sa iti mai bati capul cu sortatul. 

Haine din bumbac colorate, jeansi sau lenjerie, vor fi toate spalate impecabil la o temperatura de 60° in doar 60 de minute

Program rapid 15

Rapid 15

Daca esti mereu acasa doar in trecere cu acest program rezolvi in doar 15 minute problema hainelor murdare.

Programul spala rapid hainele colorate putin murdare din in sau bumbac in timp record. 

incarcare la jumatate my1504

Incarcare la jumatate

Masina dispune de un sistem automat de detectare a incarcarii la jumatate din capacitatea indicata pentru fiecare program. Daca introduci mai putine rufe la spalat, masina va functiona in regim special. Reduce automat timpul de spalare, consumul de apa si de curent electric pentru anumite programe

Start intarziat

 

Functia iti permite sa setezi ora la care masina sa inceapa procesul de spalare. Tu alegi cand e timpul potrivit ca masina sa spele hainele.

Masina de spalat myria my1504 A++

Consum redus de energie

Masina de spalat Myria My1504 face parte din clasa energetica A++. Aceasta clasa iti garanteaza un consum redus de energie electrica si facturi mai mici chiar si la jumatate fata de vechea ta masina de spalat. 

Ecran LCD

Asemenea unui panou de control, ecranul LCD al masinii iti ofera toate informatiile de care ai nevoie precum timpul de spalare, numarul de rotatii si stadiul in care se afla programul ales. In plus, ecranul ofera o nota aparte si moderna masinii de spalat, oferindu-ti satisfactia unei tehnologii de ultima generatie. 

Display masina de spalat Myria My1504
anti spuma

Protectie anti-spuma

 

Masina de spalat detecteaza automat daca detergentul a produs prea multa spuma, exces care poate afecta in timp calitatea spalarii hainelor. Procesul de spalare este oprit automat si masina completeaza cantitatea de apa pana cand spuma este eliminata, apoi reia procesul normal de spalare.  

Pereti laterali anti-vibratii

Masina de spalat Myria MY1504 indeplineste toate conditiile si asteptarile unei familii moderne. Pe langa capacitatea mare de incarcare, peretii laterali beneficiaza de avantajele design-ului inovator “Boomerang”.                

Aceasta tehnologie are rolul de a prelua prin forma sa vibratiile generate in timpul spalarii/centrifugarii. Astfel, vibratiile sunt eliminate si tu te poti bucura de avantajele unei masini de spalat silentoasa si eficenta. 

Speli eficient si fara zgomot in orice moment al zilei, fara teama ca deranjezi vecinii.

tehnologia boomerang Myria my1504
cuva masina de spalat myria my1504

Sistem automat de echilibrare a incarcaturii!

Sistemul electronic de control al balansului distribuie uniform rufele in interiorul tamburului. Aceasta functie automata are rolul de a mentine permanent tamburul echilibrat reducand zgomotul si vibratiile din timpul programului de stors, prelungind astfel durata de viata a produsului prin reducerea gradului de uzura mecanica. 

Antisifonare

Cat timp pierzi cu calcatul rufelor? Pune rufele in masina de spalat Myria, apasa butonul antisifonare si masina va adapta programul curent de spalare astfel incat hainele tale sa nu fie sifonate. Dupa uscare, le poti purta fara sa mai fie nevoie sa le calci. 

masina de spalat myria my1504 antisifonare

Viteza de stoarcere in functie de tipul hainelor

Pentru a adapta spalarea in functie de tipul si materialul hainelor, masina de spalat Myria iti permite sa setezi pana la trei viteze de rotatie: 800rpm, 1000rpm si 1200rpm

Rufe curate si facturi mai mici cu spalarea ecologica!

Sistemul de spalare ecologic a fost special adaptat nevoilor tale in obtinerea unei spalari perfecte. Acum nu trebuie sa mai astepti cateva zile sa “bagi o masina la spalat”. Hainele tale preferate sunt ca noi in fiecare zi!

 Programul de spalare ecologic ajusteaza automat cantitatea de detergent si apa in functie de cantitatea de haine pe care le-ai pus la spalat. Te bucuri mereu de haine curate si facturi mai mici la energia electrica.

spalare ecologica Myria My1504

Echipata cu un soft special de auto-diagnosticare, masina de spalat Myria MY1504 te anunta ori de cate ori apar mici erori in timpul utilizarii. Cu ajutorul indicatiilor din manual poti remedia rapid situatia fara sa mai apelezi la service.

Ai uitat monezi in buzunare si s-a blocat filtrul pompei? Presiunea apei nu este corespunzatoare? Masina iti va afisa imediat un cod cu o eroare pe care il gasesti in manualul de utilizare.

*Pentru alte erori care nu sunt mentionate in manualul de utilizare, va recomandam sa apelati la un service autorizat.

Specificatii produs

Caracteristici generale
3100088Capacitate de spalare (kg)8
3100088Consum energetic (kWh/ciclu)219 kWh/an
3100088Viteza de centrifugare (RPM)1200
3100088Clasa eficienta energeticaA++
3100088Clasa eficienta spalareA
3100088Clasa eficienta la stoarcereB
3100088Tip afisajLED
3100088Numar programe spalare15
3100088Durata ciclului de spalareDurata program Bumbac 60°C (min): 200; Durata program Bumbac 60°C, incarcare 1/2 (min): 175; Durata program Bumbac 40°C, incarcare 1/2 (min): 170
3100088ProgrameProgram Rapid - 15 minute; Program pentru bumbac, sintetice, delicate, lana, mixt
3100088TehnologiiSistem Eco-Logic; Sistem de control electronic; Sistem de detectie a defectiunilor
3100088Caracteristici specialeProtectie anti spuma; Protectie incarcare dezechilibrata; Protectie scurgere; Protectie anti-acces copii; Reglarea electronica a temperaturii; Reglarea electronica a rotatiei; Temporizator electronic
Caracteristici tehnice
3100088Alimentare cu apaRece
3100088Consum de apa (l)10224 l/an
3100088Nivel de zgomot la spalare (dB)58
3100088Diametru hublou (cm)30
3100088Volum tambur (l)54
3100088Material cuvaPolipropilena
3100088MotorAC
Garantie
3100088Garantie de conformitate2 ani
3100088Garantie comercialaConform certificatului de garantie emis de producator
Altele
3100088CuloareAlb
3100088Dimensiuni (L x A x I cm)59.7 x 52.7 x 84.5
3100088Greutate (kg)68
Alte atribute
100088Alte specificatiiAdmisie apa; Pompa cu filtru; Tambur din inox; Usa cu deschidere larga; Diametrul usii: 44cm
3100088Putere2200 W

Descarcari