misiune.jpg

Punem bazele inovatiei

Complet Electro Serv (CES) este o companie implicata in elaborarea si implementarea de programe de sponsorizare cu tehnologie de calcul Myria pentru unitati de invatamant.

In 2008, CES a desfasurat programul educational Myria@School pentru a echipa laboratoarele de informatica din patru scoli. Scopul acestui proiect a fost de a-i ajuta pe elevi sa-si dezvolte competente tehnice si teoretice in domeniul informaticii. Investitia a fost de peste 50.000 USD.

Avem grija de mediul inconjurator 

Sustinem grija fata de mediul inconjurator prin programe de reciclare si implicare, alaturi de parteneri precum Ecotic si alte asociatii, printr-o serie de campanii de informare privind actiunile de colectare si reciclare a produselor tehnologice.

In procesul de constructie a produselor CES, capacitatea de reciclare a componentelor are prioritate pentru noi. Astfel, filosofia noastra este de a utiliza resursele intr-un mod controlat si de a informa cu indicatii despre modalitatile de colectare si reciclare, pentru a proteja mediul inconjurator.

Actiunile de responsabilitate sociala sunt o parte integrata in cultura noastra organizationala si depunem eforturi pentru sustinerea tuturor programelor care pot influenta in mod favorabil mediul natural, comunitatile si societatea romaneasca.

viziune.jpg
viziune.jpg

Sustinem performanta in educatie

Alaturi de parteneri precum EuclidLearning.ro, sustinem performanta in educatie si oferim premii lunare pentru rezultate remarcabile obtinute la concursuri.

Platforma Euclid Learning isi propune sa ii antreneze pe elevii din ciclul primar, atat pentru nivelul standard propus de scoala, cat si pentru nivelul competitiilor la disciplina matematica. Testele au itemi de tip grila sau cu raspuns scurt, iar rezolvarea lor corecta implica un rationament profund şi cunostinte solide. Testele apar lunar si se adreseaza claselor pregatitoare si celor din ciclul primar (I, II, III, IV).

Platforma poate fi gasita la urmatorul link:  Euclid-learning.ro