misiune.jpgMISIUNE

Vrem sa imbunatatim viata fiecaruia dintre clientii nostri prin experienta Myria, cea a tehnologiei de calitate. Ne dorim ca accesibilitatea si design-ul actual al gamei noastre variate de produse sa-i ajute pe toti utilizatorii sa-si desfasoare activitatile de zi cu zi cu o mai mare usurinta.VIZIUNE

Ne propunem sa devenim lideri pe piata de electronice si electrocasnice accesibile din Romania, iar ambitia noastra este ca in fiecare camin sa se regaseasca un produs Myria. Mai mult decat atat, ne dorim sa inspiram utilizatorii sa-si simplifice viata prin adoptarea tehnologiei noastre accesibile, prietenoase si usor de folosit.
viziune.jpg

VALORI

desig.jpg
Design Suntem inspirati de lucrurile frumoase si cautam sa ne inconjuram de cat mai multe dintre ele. Pentru a-i putea inspira pe clientii nostri, le aducem frumosul sub forma unui design modern si atragator al produselor, care le aduce zambetul pe buze de fiecare data cand utilizeaza Myria.
tech.jpg
Tehnologie Consideram ca tehnologia este cel mai bun ajutor al oamenilor in desfasurarea numeroaselor activitati pe care le impune viata moderna. De aceea, noi o transpunem cu entuziasm in fiecare produs Myria, pentru a le simplifica viata clientilor nostri.
economic.jpg
Accesibilitate Prin gama variata de produse pe care o oferim, reusim sa satisfacem nevoile si preferintele fiecarui consumator, oricare ar fi acestea. De aceea, produsele Myria sunt ideale pentru orice casa, oricat de mica sau mare ar fi ea.
comuni.jpg
Comunicare Apreciem diversitatea de opinii si raspundem de fiecare data la sugestiile si intrebarile primite, fie ca ele vin de la clienti sau din partea celor carora Myria le starneste interesul.