Modulator FM MYRIA MY2115, Metalic, Bluetooth, argintiu

MODMY2115

Frecventa FM: 87.5 - 108.0 MHz

Culoare: Argintiu

Mai multe detalii

Descriere produs

MYRIA MY2115 este un transmițător FM ce poate fi folosit în mașină, fiind echipat cu un modul Bluetooth de înalta performanță și un chip de decodare MP3. Transmiți muzică și apelurile direct către radio-ul mașinii. Pur și simplu îl conectezi la bricheta mașinii și ești gata de drum.

Design atractiv cu aspect metalic obținut în urmă placării cu nichel. Lucios, asemănător unei perle.AP06_04.jpg

Încărcare rapidă

Modulatorul MYRIA MY2115 are 2 porturi USB pentru a-ți încărca rapid atât telefonul cât și tabletă în timp ce conduci.

Treci peste hopuri

Pinii de contact de pe ambele părți asigura o conexiune stabilă și o încărcare constantă chiar și pe un drum mai denivelat.

Bluetooth

Cu versiunea Bluetooth 4.2 te bucuri de un sunet mai clar în timpul apelului. Funcția de împerechere va fi activată automat când dispozitivul este pornit. LED-ul luminează intermitent, cauți acest dispozitiv cu numele AP06 după care îl conectezi cu telefonul sau tableta.

Funcție handsfree

Te angajezi în convorbiri cu ajutorul funcției handsfree și microfonul încorporat. Pentru siguranță în timpul șofatului, transmițătorul FM MYRIA MY2115 poate fi folosit că dispozitiv de tip „mâini libere”. Răspunzi și închizi printr-o singură apăsare a butonului. Apeși de două ori tasta pentru a forma ultimul număr care te-a apelat. Dacă vrei să respingi un apel, trebuie să apeși lung butonul, timp de 3 secunde.

v1.jpg

Ajustarea frecvenței

Selectezi orice frecvență între 87.5 - 108.0 MHz. Pornești stereo FM al mașinii și selectezi aceeași frecvența ca a dispozitivului. Modulatorul FM MYRIA MY2115 suportă 206 canale de frecvență de la 87.5 MHz la 108 MHz. Apeși o singură dată butonul pentru a intră în modul de ajustare a frecvenței. Ajustezi rapid frecvența FM rotind înspre stânga sau dreapta. După ce frecvența este setată, apeși o singură dată pentru a confirmă ieșirea (sistemul va confirma automat ieșirea dacă nu se mai efectuează nici o operațiune timp de 5 secunde).

Redare muzică

După conectarea prin Bluetooth la dispozitiv, poți reda muzica de pe telefonul mobil în casetofonul mașinii prin semnal wireless. Redai, pui pauză, selectezi melodia anterioară sau următoare. Pentru a pune pauză și pentru a reda muzica din nou apeși pe buton o singură dată. Rotești butonul la stânga sau dreapta și îl eliberezi imediat pentru a selecta melodia anterioară sau următoare.

Interfață AUX

Funcția AUX (intrare/ ieșire audio) permite transmiterea muzicii din dispozitiv direct către sistemul audio al mașinii.

AP06_13.jpg

Cititor card TF/ Unitate flash USB

MYRIA MY2115 oferă mai multe opțiuni de conectivitate. Redai melodiile preferate prin unitatea flash USBcardul TF sau prin Bluetooth. În momentul în care introduci cardul TF/ memory stick-ul USB în dispozitiv, acesta va detecta automat și va reda muzică în format MP3/ WMA.

Îți poate salva viața!

În caz de urgență, poți folosi capul conic al modulatorului pentru a sparge geamul și pentru a te salva, fără a te răni la mâini.


Specificatii produs

Caracteristici tehnice
6100088ConectoriCard SD, USB, Jack 3.5 mm
6100088Tensiune alimentare12V, 24V
Garantie
6100088Garantie de conformitate2 ani
6100088Garantie comercialaConform certificatului de garantie emis de producator
Alte atribute
6100088Distanta transmitere semnal FM10 - 15 m
6100088Frecventa FM87.5-108.0 MHZ
6100088CuloareArgintiu
6100088Alte specificatiiCarcasa aliaj zinc, dispozitiv spart geam